top of page
PopravljenLogo_EKP_sklad_za_regionalni_r

Splošni pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot- UPB1), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

 

Dostopnost informacij

 

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),

 2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

 3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),

 4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),

 5. pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

 6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,

 7. način plačila in dostave,

 8. časovno veljavnost ponudbe,

 9. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,

 10. pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktnih podatkih.

 

Informacije o ponudniku

Herbify d.o.o.

Šmartinska cesta 32

1000 Ljubljana

Slovenija

 

Telefon: 030 735 458

E-naslov: info@herbify.me

Matična številka: 8070938000

Davčna številka: SI 69701865

Cene in ažurnost podatkov

 

Vse cene izdelkov v spletni trgovini vsebujejo 22 % ali 9,5 % DDV. Cene so označene v evrih (EUR). Cene na spletnih straneh trgovine Herbify d.o.o. veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo samo za nakup preko spletne trgovine Herbify d.o.o.. Cena, ki je navedena ob posameznem artiklu, je v času potrditve nakupa končna prodajna cena artikla in se po potrditvi naročila ne more spremeniti.

Cene so priporočene prodajne cene proizvajalca oziroma distributerja ali jih ponudnik oblikuje sam. V ceno izdelka strošek dostave ni vključen.

 

Ponudnik si prizadeva čim bolje skrbeti za ažurnost in točnost podatkov, ki so navedeni na spletu. V primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa ali mu ponudil rešitev v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec odda naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca

 

Ponudnik se ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh spletne trgovine, niti se ne zavezuje za pravilnost in popolnost tekstovnega,video, slikovnega ali zvočnega materiala. Fotografija in dejanski izgled artikla se lahko razlikujeta.

 

Naročanje

 

Naročanje poteka preko interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini. Naročila sprejemamo preko nakupa v spletni trgovini, preko e-pošte info@herbify.si in preko telefona 030 735 458. Naročila po telefonu sprejemamo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00.

 

Kupoprodajna pogodba med Herbify d.o.o. in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec odda naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Herbify d.o.o. kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče.

 

Kupoprodajna pogodba (t.j. oddaja naročila) je v elektronski obliki shranjena pri Herbify d.o.o..

 

Postopek nakupa

 

Na spletni strani si izberete artikle, v kolikor želite kupiti več istih artiklov v okencu ob izdelku vnesite količino. Količino izbranih artiklov lahko kasneje tudi še spreminjate v košarici.

 

Če želite v košarico dodati še kakšen artikel, kliknite "Nadaljujte z nakupovanjem". Če pa želite svoj nakup zaključiti pa kliknite gumb "Na blagajno".

 

Ko se odločite zaključiti nakup, v naslednjem koraku izpolnite obrazec " Podrobnosti o pošiljanju", če v naši spletni trgovini nakupujete prvič in si ne želite ustvariti uporabniškega računa. Če si želite ustvariti uporabniški račun, kliknite na povezavo "Vpišite se, če želite uporabiti imenik" in nato vnesite svoj e-naslov in kliknite "Pridobite povezavo za vpis". S tem si ustvarite tudi nov uporabniški račun.

 

Naslednji korak vas pripelje v "Podrobnosti o naročilu", kjer določite način dostave in plačila ter naslov za dostavo naročila. Ko izberete vse parametre kliknite gumb "Nadaljujte".

 

Preden se odločite zaključiti nakup imate možnost pregledati in popraviti podatke naročila s klikom na gumb "Spremenite". Če želite oddati naročilo, kliknite gumb "Oddajte naročilo".

 

To vas pripelje na stran "Vaše naročilo je bilo uspešno izvedeno", kar je hkrati tudi potrdilo naročila. Podrobnosti naročila lahko natisnete s klikom na gumb "natisnite ta račun".

 

V primeru morebitnih težav kontaktirali preko telefona ali e-pošte.

 

Naročila preko telefona in e-pošte

 

Naročila preko e-pošte in telefona morajo nujno vsebovati ime in priimek naslovnika/plačnika, ulico, poštno številko in kraj; kontaktno telefonsko številko in e-naslov; ime artikla in ostale potrebne specifikacije.

 

Po oddaji naročila po e-pošti kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana. V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas obvestite v najkasneje 3 urah po oddaji naročila po elektronski pošti info@herbify.me

Izdaja računa

 

Herbify d.o.o. bo za vse nakupe izdal račun in natisnjenega priložil pošiljki.

Zavrnitev naročila

 

Spletna trgovina Herbify d.o.o. si pridržuje pravico, da lahko zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga ne more izvesti. V kolikor bi kupec že plačal po predračunu, mu v tem primeru kupnino vključno s stroški dostave nakažemo naslednji delovni dan.

 

Dobavni roki

 

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 5 delovnih dni. V primeru daljšega dobavnega roka in v kolikor želenega artikla ni na zalogi, vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti oziroma telefonu.

 

Popolnoma varen nakup, pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga

 

Skladno z določili 43.č. člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila/pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov info@herbify.me, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Ko vračate artikle prodajalcu (Herbify d.o.o.), morate navesti svoje podatke in priložiti kopijo računa.

 

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku 14 dni po prevzemu blaga pisno ali po elektronski pošti. Povratna pošiljka vrnjenega blaga na sedež podjetja Herbify d.o.o., mora biti oddana v roku nadaljnjih 14 dni od poslanega obvestila o odstopu. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

 

Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena morajo biti kopija računa, telefonski kontakt ter TTR v primeru vračila denarja.

 

V primeru, da prejmemo poškodovan izdelek oz. v drugačnem stanju kot vam je bil poslan, imamo pravico zavrniti izdelek.

 

Po prejemu nerabljenega, nepoškodovanega blaga in v nespremenjeni količini, vam skladno z zakonom (takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu blaga) vrnemo opravljena plačila.

 

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).

 

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine)

 

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.

 

Menjava blaga

 

Če ugotovite, da vam nerabljen izdelek ne ustreza, ga brez težav zamenjamo za izdelek enake vrednosti. V tem primeru stroške pošiljanja krijete vi. Izdelek mora biti tudi v tem primeru nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži.

 

Garancija

 

Za artikle za katere je izdana garancija, ob izpolnjevanju garancijskih pogojev in v garancijskem roku, prodajalec jamči brezhibno delovanje. Garancijski rok začne teči z datumom izdanega računa. Če izdelek ni popravljen v 45 dneh, ima kupec pravico zahtevati nov izdelek ali pravico do vračila kupnine. Blago ima garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob predložitvi računa zato ga shranite.

Prodajalec kupcu jamči brezhibno delovanje njenih izdelkov za garancijski čas od izročitve izdelka njenemu kupcu (garancijski rok). Prodajalec se zavezuje, da bo napake pri delovanju izdelka, ki bi se pojavile v garancijskem roku na svoje stroške odpravil sam, v času, ki ne bo daljši od 45 dni kateri začno teči z dnem prejema reklamiranega izdelka. Kupcu bo v navedenem roku izročil nov izdelek iste vrste in najmanj iste kakovosti v kolikor popravilo ne bo možno. Garancija pokriva tudi stroške prevoza. Za prevzem paketa z naše strani se dogovorite z prodajalcem. Garancija začne veljati z izdaje računa in velja za napake v materialu in izdelavi ter vse dele na izdelku razen za potrošni material

V garancijo ne spadajo okvare, povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanj, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik oz. so posledica normalne dolgotrajne uporabe. Ob morebitnem garancijskem zahtevku izdelka se bo ugotovilo ali gre za napako v materialu oz. izdelavi izdelka in se bo ob potrditvi le tega opravilo garancijsko popravilo. V primeru da se ugotovi, da gre za obrabo ali poškodbo oziroma napako nastalo zaradi neprimerne uporabe ali obrabe izdelka, se garancijski zahtevek zavrne. Za uveljavljanje garancije se z artiklom in računom oglasite pri pooblaščenem serviserju, ki je naveden v garancijskem listu. Ta bo uredil vse potrebno za odpravo napak. Garancija ne velja za dele izdelka ki spadajo med potrošni material.

 

Stvarna napaka

 

Prodajalec mora potrošniku izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne napake svoje izpolnitve.

 

Napaka je stvarna:

 

 • če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;

 • če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;

 • če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;

 • če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

 

Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.

 

Za odgovornost za stvarne napake se uporabljajo določbe zakona, ki ureja obligacijska razmerja, če ta zakon ne določa drugače.

 

Kako se stvarno napako uveljavi?

 

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Obrazec za prijavo napake potrošnik prejme na e-mail naslov ali v papirnati obliki po pošti.

 

Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda. Stvarno napako je možno uveljavljati v roku dveh let od izročitve blaga.

 

Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči osebno, o čemer mu prodajalec mora izdati potrdilo, ali ga pošlje v prodajalno, kjer je bila stvar kupljena, ali pa zastopniku prodajalca, s katerim je sklenil pogodbo.

 

Če obstoj napake na blagu oziroma nepravilnost pri opravljeni storitvi ni sporna, mora podjetje čim prej, vendar najpozneje v roku osmih dni ugoditi potrošnikovi zahtevi iz 37.c in 38. člena ZVPOT .

Podjetje mora pisno odgovoriti potrošniku na zahtevo najpozneje v osmih dneh po njenem prejemu, če je obstoj napake na blagu oziroma nepravilnost pri opravljeni storitvi sporen.

Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila 37-39 člena  zakona o varstvu potrošnikov (ZVPOT) (ur. list RS št 98/04-UPB2, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14 in 19/15)

 

Načini plačila

 

V spletni trgovini Herbify d.o.o. omogočamo plačilo na tri načine in sicer:

 

 • Plačilo po povzetju: naročeno blago vam bomo dostavili s Pošto Slovenije, plačilo bo izvedeno ob predaji pošiljke. Plačilo po povzetju je mogoče samo za dostavo v Sloveniji.

 

 • Plačilo po predračunu:  Po vašem naročilu vam bomo na želen e-poštni naslov poslali predračun za naročeno blago. Ko bo plačilo predračuna izvedeno, vam bomo poslali naročeno blago preko Pošte Slovenija.

 

 • Plačilo s kreditno kartico: V primeru plačila s kreditno kartico boste preusmerjeni k našemu partnerju PayPal, kjer boste izpolnili zahtevane podatke in izvedli plačilo. Po prejetem plačilu vamo bomo naročeno blago poslali s Pošto Slovenije.

 

Plačilo po povzetju

 

Pošiljka prispe do kupca v zakonskem roku prenosa poštnih pošiljk s Pošto Slovenije.

 

Plačilo po predračunu

 

Predračun z vsemi plačilnimi pogoji za nakazilo se pošlje na e-naslov kupca. Pošiljka se kupcu odpremi, ko ponudnik prejme plačilo predračuna na svoj račun. Rok veljavnosti predračuna je 8 dni od prejema na e-naslov, sicer ima Herbify d.o.o. pravico odstopiti od pogodbe.

 

V primeru plačila po predračunu se sklicujte na podatke:

Herbify d.o.o., Stara cesta 20, 2311 Hoče

IBAN SI56 6100 0001 8078 722 (odprt 13.10.2017, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

 

Pri izpolnjevanju naloga UPN v polje sklic najprej vnesite SI99. V polju koda namena lahko izberete GDSV ali OTHR.

 

Naročeni izdelki bodo odposlani takoj po prejetem plačilu.

 

Ponudnik kupcu za nakup izda račun na trajnem mediju in ga priloži pošiljki. Kupoprodajna pogodba (naročilo) se hrani v elektronski obliki pri ponudniku.

 

Dobavni roki

 

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno 5 delovnih dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši vas bomo o tem obvestili v 24-ih urah.

 

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko e-pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.

 

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

 

Za vse dodatne informacije nas pokličite 030 336 407 ali pošljite sporočilo na info@herbify.me. Z veseljem vam bomo povedali koliko časa je potrebno čakati za želeni izdelek.

 

Dostava

 

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

 

Odprema pošiljk se vrši od ponedeljka do petka. Naročila, potrjena v petek po 12. uri, bodo odpremljena v ponedeljek. Če naročila ponudnik ne bo mogel v celoti realizirati v roku 5 delovnih dni, bo kupcu poslal samo izdelke, ki so na zalogi. Izdelkov, ki zaradi tega ne bi bili poslani ob aktualnem naročilu, ponudnik naknadno ne bo poslal, zato je potrebno izdelek ponovno naročiti.

 

Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem centralnem skladišču) po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti.

 

Naš partner (Pošta Slovenije) pakete dostavlja na naslov, vnešen ob oddaji naročila.

 

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

 

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Po navadi zadošča obisk najbližje pošte.

 

Stroški pošiljanja

Pošiljke pošiljamo preko Pošte Slovenije, stroške pošiljanja prištevamo h kupnini, kar je razvidno iz računa oz. ponudbe. Cene vsebujejo 22 % DDV. Pri oddaji naročila izberete način dostave ob katerem je tudi navedena cena dostave.

 

 

Mednarodni promet - izven območja EU

 

Za vsa vprašanja o možnostih nakupa izven EU nam pišite na: info@herbify.me

 

Varovanje podatkov

 

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo v skladu z ZVOP-1. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (po pogodbi je to Pošta Slovenije) bo zaupan le uporabnikov naslov za dostavo. Ponudnik stopi s kupcem v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le takrat, ko kupec temu izrecno ne nasprotuje.

 

Obiskovalec z izvedeno registracijo dovoljuje ponudniku zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji, so namenjeni le poslovanju ponudnika, ki jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. Podatki, ki jih zbira in obdeluje spletna trgovina, se razkrijejo le v izrednem primeru, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine. Ob morebitnem "vdoru" v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti!

 

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

 

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ponudnik ne odgovarja.

 

Arhiviranje pogodbe

 

Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja Herbify d.o.o., Stara cesta 20, 2311 Hoče oz. na sedežu računovodstva. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti. Pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

 

Avtorske pravice

 

Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika.

 

Pritožbe in spori

 

Herbify d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Herbify d.o.o. se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

 

V primeru težav se kupec s prodajalcem lahko poveže telefonsko na telefonsko številko 030 336 407 ali po elektronski pošti na info@herbify.me. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@herbify.me. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

 

Herbify d.o.o. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Herbify d.o.o. prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

 

Skladno z zakonskimi normativi Herbify d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

 

Herbify d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj.

 

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št.

2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 

Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.

bottom of page