top of page
PopravljenLogo_EKP_sklad_za_regionalni_r

Brezplačna

dostava

TRGOVINA

Priporočena kura: 3x sladki pelin, ekstrakt sladkega pelina

SPE-10
€79.99
In stock
1
Product Details

Za doseganje najboljših rezultatov se priporoča zaporedno uživanje treh stekleničk ekstrakta sladkega pelina. Temu sledi en mesec premora, nato lahko kuro ponovite.

Sladki pelin - naravni ekstrakt slovenskega porekla. Brez vsebnosti alkohola. Kakovost izdelkov Pel1n je pred prodajo preverjena v analiznih laboratorijih Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano in Fakultete za farmacijo

Kvantificirani CO2 ekstrakt sladkega pelina

Pel1n vsebuje ekstrakt sladkega pelina pridobljenega po inovativni metodi s superkritičnim CO2 (ogljikov dioksid je ena izmed komponent zraka, podobno kot kisik), ki omogoča, da se iz sladkega pelina izločijo samo tiste snovi, ki so za organizem koristne. Po ekstrakciji se CO2 povsem izloči, tako da je dobljeni ekstrakt popolnoma čist in polnovreden brez kakršnihkoli zaostalih topil in brez alkohola. Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je kvantificiran, kar pomeni da je uravnan na določeno območje vsebnosti sestavin (posušenega sladkega pelina, ekstrakta sladkega pelina in artemizinina).

100-% sončnično olje s podobno sestavo maščobnih kislin, kot ga ima oljčno olje

Nosilno olje za Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je izbrano zelo pozorno. 100-% sončnično olje s podobno sestavo maščobnih kislin, kot ga ima oljčno olje, ima nevtralen vonj in okus ter je prejemnik znaka varovalnih živil, ki označuje živila, ki so po merilih Svetovne zdravstvene organizacije koristna za človekovo zdravje in je naravni vir vitamina E.

Sestavine

  • en odmerek oziroma kapalka (0,7 ml) vsebuje 6,3-8,5 mg kvantificiranega CO2 ekstrakta lista in cvetnega brsta sladkega pelina (ekvivalentno 150,0-200,0 mg posušenega lista in cvetnega brsta sladkega pelina), ki ustreza 2,5-3,4 mg artemizinina.
  • 100-% jedilno sončnično olje s podobno sestavo maščobnih kislin, kot ga ima oljčno olje.

CO2 ekstrakt sladkega pelina vsebuje kopico koristnih snovi, saj gre za popolni ekstrakt (vsebuje vse koristne snovi iz rastline), zaradi česar ga je nemogoče primerjati s kapsulami, ki vsebujejo izoliran artemizinin, ki v telesu izredno hitro razpada (podobno kot izoliranega CBD ni mogoče primerjati s popolnim ekstraktom konoplje).

Navodilo za uporabo

Priporočeni odmerek je ena kapalka (en stisk kapalke - napolni se malo čez polovico - 0,7 ml) 2 do 4 krat dnevno na prazen želodec (najmanj eno uro pred jedjo ali dve uri po jedi).

Lastnosti

  • Primerno za vegetarijance in vegane.
  • Ne vsebuje dodanega sladkorja.
  • Ne vsebuje glutena.
  • Ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov ali drugih dodatkov.
  • Ne vsebuje alergenov.

Stekleničke so izdelane iz mironskega stekla, ki zagotavlja ustrezno zaščito pred UV svetlobo in ostalimi zunanjimi vplivi.

Opozorila

Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Izdelek ni primeren za otroke in mladostnike do starosti 18 let. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo ni namenjeno preprečevanju in zdravljenju bolezni in bolezenskih stanj.

Shranjevanje

Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Save this product for later
bottom of page